Ferma Tudor este o afacere de familie dedicata productiei si distributiei de mancaruri, dulceturi si siropuri traditionale, realizate exclusiv din fructe si legume naturale, fara coloranti sau conservanti. Suntem mandri sa oferim clientilor nostri produse de inalta calitate, sanatoase si delicioase, realizate cu grija si pasiune pentru frumusetea naturii si pentru gustul autentic.

INGREDIENTE NATURALE FARA COLORANȚI SAU CONSERVANȚI

Folosind retete traditionale si tehnici artizanale, producem dulceata, gem si siropuri care pastreaza esenta fructelor naturale. Fiecare lot este preparat cu atentie, avand in vedere calitatea si puritatea ingredientelor. Nu utilizam aditivi sau conservanti artificiali, iar procesul nostru de productie este riguros controlat pentru a ne asigura ca produsele noastre sunt intotdeauna proaspete si sigure pentru consum.
Dulceata noastra este bogata in fructe, cu textura densa si arome autentice. Fiecare borcan contine o explozie de gusturi naturale, care iti aduce aminte de zilele de vara petrecute culegand fructe proaspete din livada bunicii. Gemurile noastre sunt realizate pricepere, concentrandu‑ne pe pastrarea fructelor in intreaga lor savoare.
Siropurile sunt delicate si parfumate, putand adaug un strop de dulceata naturala in bauturile si deserturile tale preferate.
Zacusca, Mancarica de fasole si Salata de legume sunt diferite de tot ce puteti gasi pe piata. Aroma si gustul amintesc de bucataria de acasa, cand bunica alegea cu grija legume proaspete si, dupa retete numai de ea stiute, umplea casa de miros si bucurie.

CALITATE

La noi, calitatea si satisfactia clientilor sunt intotdeauna pe primul loc. Echipa noastra dedicata si pasionata lucreaza cu daruire pentru a oferi produse de cea mai inalta calitate. Ne straduim sa fim un partener de incredere, oferind un gust autentic in fiecare produs pe care il livram. Utilizam metode si tehnici avansate pentru a pastra aromele naturale, culorile vibrante si texturile autentice ale legumelor si fructelor pe parcursul procesului de prelucrare. Totul, dupa retete si tehnici de procesare traditionale, care nu includ coloranti si conservanti.
Fabrica noastra dispune de echipamente de procesare de ultima generatie. De la receptia si sortarea initiala a legumelor si fructelor, pana la spalarea, taierea, conservarea si ambalarea acestora, fiecare etapa a procesului de productie este efectuata cu atentie.
Monitorizam fiecare etapa a procesului de productie, asigurandu‑ne ca retetele sunt respectate si ca fiecare produs care paraseste fabrica noastra este la cea mai buna calitate. Respectam si ne adaptam la cerintele si reglementarile stricte privind siguranta alimentara si igiena, asigurand astfel ca produsele noastre sunt de inalta calitate si pot fi consumate in siguranta.
Procesand legumele si fructele din regiunea Buzaului, suntem mandri sa sustinem comunitatea agricola locala si sa oferim produse de calitate superioara pe piata. Ne straduim sa fim un partener de incredere pentru fermierii nostri si un furnizor preferat pentru clientii nostri.

SUSTENABILITATEA ȘI SPRJINIREA ECONOMIEI LOCALE

Fructele si legumele pe care le procesam provin din plantatiile proprii, precum si din zona Buzaului, zona renumita pentru abundenta produselor naturale. Cel mai mare avantaj al afacerii noastre este achizitia fructelor si legumelor proaspete direct de la fermierii locali, oferindu‑le astfel facilitati de stocare si procesare "direct la poarta". Achizitionarea produselor de la fermierii locali contribuie la promovarea practicilor agricole si economice durabile si la reducerea amprentei de carbon asociata transportului alimentelor. De asemenea, este stiut ca micii fermieri utilizeaza mai putin pesticide, ceea ce este foarte important pentru calitatea produsului finit.

DIVERSITATE SI VARIETATE

Fermierii locali cultiva varietati de legume si fructe mai putin comune, aducand o diversitate bogata de produse pe piata. Aceasta ofera consumatorilor oportunitatea de a experimenta gusturi si arome noi si poate contribui la conservarea biodiversitatii agricole.